thomas mulders – fotograaf

Ik ben Thomas Mulders.

Fotografie is een passie van mij. Tijdens mijn studie Rechtsgeleerdheid aan de Rijksuniversiteit Groningen heb ik deze passie meer en meer weten te ontwikkelen. Niet als vak uiteraard, maar als een gedreven hobby die zich stilaan ontwikkelde tot het in opdracht mogen vastleggen van bijzondere gebeurtenissen als bestuur- en commissiefoto’s, evenementen, congressen en portretfotografie. En ook met resultaat: in 2014 kregen een viertal bestuursfoto’s een plaats in de top 10 van de Groninger Bestuursfoto’s Awards 2014!

Maar niet alleen settings, ook de chaotische taferelen op evenementen en de ongecontroleerde verplaatsingen en gebeurtenissen op de straat hebben niet minder mijn aandacht. Op reis maken mijn camera’s en lenzen dan ook niet zelden deel uit van mijn vaste bagage!

Poseren voor de camera heeft niet mijn voorkeur. Ik maak foto’s van mensen zoals ze echt zijn. Leg hun doen en stijl vast zonder regie.

Voor een offerte kunt u mij contacteren via het formulier op deze website of via mijn bovenstaande telefoon nummer of e-mail adres.